μουσεία - πάνω, κάτω και πλαγίως
τάδε έφη museologist @ 1:45 π.μ. 6 comments
Μηχανή παρασκευής (κοπής για την ακρίβεια) φρέσκων ζυμαρικών! Βάζεις τη ζύμη, περιστρέφεις τη μανιβέλα και παίρνεις ζυμαρικά σε λωρίδες (από ταλιατέλλες μέχρι σπαγγέτι).Κάτι σαν καταστροφή δημοσίων εγγράφων...Κερδίζουμε καμιά καρμπονάρα τουλάχιστον?
Γεία σου museologist, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω μετά από καιρό! Ως προς το ζητούμενο, θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Κάτι σαν καταστροφή δημοσίων εγγράφων, από την ανάποδη.By the way, ήθελα να ρωτήξω, μήπως έχεις κ άλλες φωτογραφίες με μουσειολογικά δοκίμια, όπως εκείνη που δημοσίευσες τον Γενάρη;;; Είναι για καλό σκοπό.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Antikeimena, bingo! Αποτελείται από δύο τμήματα: από το κάτω περνάς τη ζύμη πολλές φορές για να λεπτύνει και να μακρύνει. Μετά προσαρμόζεις το επάνω τμήμα (στη φωτογραφία είναι προσαρμοσμένο) και περνάς το φύλλο της ζύμης για να το κόψεις στο σχήμα που θέλεις.Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Είναι το task του Σ-Κ. Φυσικά και κερδίζεις καρμπονάρα. Την επόμενη φορά που θα ανέβεις Αγγλία, στείλε e-mail!Koulourtzis, οι φωτογραφίες είναι από την πινακίδα στο σταθμό του μετρό στην Ακρόπολη! Νομίζω ότι έχω μια ακόμα φωτογραφία με ακόμα μια παράγραφο. Αν τη θέλεις, στείλε μου το e-mail σου.
α κριμα που ηρθα αργα για το διαγωνισμό. Θα έλεγα χειροκίνητο τοστιερα! (πείτε μου οτι δεν είναι πολύ χαζο...)
Πετρούλα, είμαι σίγουρος ότι ο antikeimena που το μυαλό του είναι εγκυκλοπαίδεια βιομηχανικού σχεδίου θα σου πει ότι υπάρχει χειροκίνητη τοστιέρα!
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
Προβολή πλήρους προφίλ