museologist: Οι Αρχαίοι Ημών Bloggers 2

Κυριακή, Μαΐου 13, 2007

Οι Αρχαίοι Ημών Bloggers 2



Χτες μου έστειλε e-mail ο ατάλαντος Ηρακλής που από τότε που το blog του έγινε βιβλίο έχει γίνει μεγάλη μούρη, έχει χ*στεί στο τάλαντο και είναι μονίμως σε εξωτικά νησιά. Μου έγραφε από την Τροία όπου πήγε για γυμνισμό σε ιαματικά λουτρά. Από την εποχή του Πάρη και της Ελένης, η Τροία έχει γίνει number one τουριστικός προορισμός.
.
Ειρήστω εν παρόδω (ή, ελληνιστί, by the way), αφού κάνουν που κάνουν αλλαγές στο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄Δημοτικού, ας γράψουν επιτέλους και την αλήθεια για τον Τρωικό πόλεμο, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν το πρώτο flash mob της ιστορίας.
.
Η ιστορία έχει ως εξής:
.
Ζούσε τότε η Ελένη, που ήταν μεγάλος κόμματος, αλλά από μυαλό...ξανθιά. Ήταν μικροπαντρεμένη με έναν εισοδηματία ονόματι Μενέλαο, ο οποίος την είχε κλειδωμένη μονίμως στην κρεβατοκάμαρα. Βλέπετε η Ελένη, πέρα από βούρλο ήταν και νυμφομανής και καθότι ο Μενέλαος ήταν μικροτσούτσουνος και έπινε και πολύ, στο διά ταύτα δεεεεεν...καταλαβαίνετε τώρα... η κοπέλα ήταν μονίμως στις κάψες της, πού να την άφηνε αμολυτή... Για να ξεχαρμανιάσει, η Ελένη έμπαινε στο chat και μπαλαμουτιαζότανε εικονικώς...Είχε ανεβάσει και κάτι προκλητικές φωτογραφίες και είχε ανάψει τα αίματα όλων των Αχαιών bloggers που άμα έλαχε θα σφάζονταν και στο WoW για πάρτη της.
.
Μια μέρα, μπήκε στο chat ένα κ*λόπαιδο hacker ονόματι Paris με nick "trojan". Όπως καταλαβαίνετε, το nick του έσπειρε τον πανικό!!! Όλοι νομίσανε ότι ήταν ιός και βγήκανε offline να γλυτώσουνε τα λειτουργικά τους. Όλοι, πλην της Ελένης, που με το που είδε το trojan νόμισε ότι ήταν επίσημος δοκιμαστής των γνωστών προφυλακτικών και σκέφτηκε, αυτό είναι, θα τη βγάλουμε και σήμερα.
.
Anyway, η Ελενίτσα αποφάσισε ότι αρκετά χαράμισε τα νιάτα της με το γεροξεκούτη και ανέβασε ποστ ότι οργανώνει beach party στην Τροία να γνωρίσει όλους τους εραστές της και έτσι πήραν όλοι τους τα ιστιοφόρα και καλά για ΣουΚού στην Τροιζήνα και βρέθηκαν στην Τροία για γυμνισμό, ρακέτες και για να πλακώσουν στις σφαλιάρες τον Πάρι. Έτσι γεννήθηκε το πρώτο flash mob...και τότε έγινε και το πρώτο Greek Blogger Camp. Όσοι λένε το αντίθετο είναι ανιστόρητοι.
.
Αυτά, για να μαθαίνουμε και λίγη ιστορία.
.
***
"A flash mob is a group of people who assemble suddenly in a public place, do something unusual for a brief period of time, and then quickly disperse. They are usually organized with the help of the Internet or other digital communications networks".

5 Comments:

At Δευτέρα, Μαΐου 14, 2007 12:41:00 π.μ., Blogger antikeimena said...

Εκπληκτικό! Τέλειο! Κι αν δεν είχα διαβάσει το "Αρχαίοι Ημών Βloggers 1" θα έλεγα και ανεπανάληπτο!

Αν η ιστορία διδασκόταν τοιουτοτρόπως, ίσως να είχα μάθει και λίγη [φοβερό το εύρημα του "trojan"]

 
At Δευτέρα, Μαΐου 14, 2007 12:46:00 π.μ., Blogger κaτeρina said...

:)

asxeto entelws me to post...

kanonizw me mia filh na erthoume londino...telh tou mhnos...kai leme na meinoume sto hotel meridiana...kai leei oti einai konda sto british museum...

mhpws to 3ereis? exeis tpt kalutero na proteineis???

:))))

 
At Δευτέρα, Μαΐου 14, 2007 1:18:00 π.μ., Blogger museologist said...

Antikeimena, ευχαριστώ!! Τι flash mob, τι εκστρατεία για την Ελένη. Και τα δύο μύθοι είναι..., οπότε μάλλον έχεις δίκιο.

Κατερίνα, δεν το ξέρω το ξενοδοχείο και δεν ζω στο Λονδίνο οπότε δεν ξέρω και να σου προτείνω τίποτα άλλο. Πάντως φαίνεται να είναι 20-30 λεπτά περπάτημα από το Βρετανικό Μουσείο. Κοντά δηλαδή :-)

 
At Δευτέρα, Μαΐου 14, 2007 1:51:00 μ.μ., Blogger κaτeρina said...

xaxa ok! euxaristw pandws!
:)

 
At Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007 4:57:00 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

χα χα χα

Πολύ ωραίο, πράγματι οι ιστορικές μου γνώσεις διευρύνθηκαν!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home