museologist: Οι αρχαίοι ημών bloggers

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006

Οι αρχαίοι ημών bloggers



Καλά είναι γνωστό ότι όταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έκαναν blogging, οι υπόλοιποι άναβαν φρυκτωρίες.

Ο πρώτος έλληνας blogger που έβγαλε βιβλίο ήταν ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής ήταν απόφοιτος του εξατάξιου, αλλά ανεπρόκοπος, ξύλο απελέκητο και μάλιστα όλο με ένα τέτοιο κυκλοφορούσε. Στα 18 του έπιασε δουλειά σε έναν τσιφλικά και ζωέμπορα, ονόματι Αυγεία, που τον είχε να του ξεσκατώνει τους σταύλους. Στα lunch breaks, πήγαινε στο γειτονικό internet cafe μιας θεάς, ονόματι Αθηνάς και σέρφαρε κρυφά στο Ίντερνετ των θεών. Μάλιστα είχε ανεβάσει ένα blog με τον τίτλο "οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή", όπου έγραφε ό,τι μαλ*κία του κατέβαινε, καθώς έπινε το φραπόγαλό του. Παραδόξως, το blog του άρχισε να έχει φοβερή επισκεψιμότητα και απήχηση μεταξύ θεών, ημίθεων και θνητών και τα comments έπεφταν βροχή. Κυρίως από κάτι Νηρηίδες και Νύμφες που ήταν όλη τη μέρα στο chat γιατί έψαχναν γκόμενο μεταξύ θνητών, γιατί από τους θεούς οι μισοί ήταν gay και οι άλλοι μισοί μπαινόβγαιναν στης Αφροδίτης που του είχε κάνει του Ήφαιστου κάτι κέρατα "ΝΑ", αλλά αυτός δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γίνονταν στο κρεβάτι του αφού όλη μέρα έτρεχε να διορθώνει τους servers του Δία, γιατί όλο σε τσοντοσάιτς έμπαινε ο πορνόγερος και γέμιζαν virus, τα οποία περνούσαν και στο server των θνητών και έφερναν πολέμους, λιμούς, λοιμούς και καταποντισμούς και μέχρι να περάσει το antivirus ο Ήφαιστος ξεπαστρεύονταν κάτι εκατομμύρια θνητών. Μια φορά μάλιστα ένας οπορτουνίστας ονόματι Προμηθέας, την ώρα που ο Ήφαιστος έστηνε μια κρυφή webcam για το Δία στο δωμάτιο μιας κουκλάρας που τη λέγανε Ευρώπη, του βούτηξε το CD με ένα φοβερό Firewall και πήγε να το πουλήσει σε κάτι Έλληνες, αλλά τον είδε ένα μπάσταρδο του Δία και τα κάρφωσε στον πατέρα και μετά ο Δίας του έκανε κάτι σαδομαζοχιστικά με λουριά που είχε δει σε ένα από τα πορνοσάιτς.

Anyway, στο θέμα μας: η Αθηνά βλέποντας την απήχηση των ιστοριών του Ηρακλή, του είπε να τα κάνει βιβλίο, εκείνος απάντησε "τρελή είσαι μωρή, θα μας πάρουν με τις πέτρες", αλλά εκείνη του υποσχέθηκε ότι θα του δώσει τίτλο ευγενείας ημίθεου και πέντε νύμφες να έχει να πο(υ)ρεύεται. Τον Ηρακλή όμως το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να παίζει online games στον υπολογιστή με κάτι κένταυρους που όλο τον σκίζανε στις ιπποδρομίες και της ζήτησε mobile pentium laptop στα 2.500 GHz και broadband σύνδεση στα 1000, ώστε να παίζει από το σπίτι του και να μην τα σκάει κάθε μέρα στης Αθηνάς το μαγαζί. Εκείνη δέχτηκε και έτσι ο Ηρακλής έγινε ο πρώτος έλληνας blogger που έκανε το blog του βιβλίο (μετά έγιναν του πιτσιρίκου και της κουρούνας, όσοι λένε το αντίθετο είναι ανιστόρητοι).

Για του λόγου το αληθές, τον βλέπετε πάνω, στη ζωγραφισμένη εσωτερική επιφάνεια ενός αρχαίου κρασοπότηρου (κύλικα), την ώρα που ανεβάζει το post του στο blogspot.com, υπό το βλέμμα της Αθηνάς, για το πώς και καλά έκοβε τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.

Αυτά, για να μαθαίνουμε και λίγη ιστορία...

11 Comments:

At Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006 4:18:00 π.μ., Blogger NinaC said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!

Αποκαλύπτομαι, μικρέ!

Απολαυστικότατο!!!!

 
At Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006 7:26:00 π.μ., Blogger raffinata said...

ΤΕΛΕΙΟ!!!!

 
At Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006 9:29:00 π.μ., Blogger ONOMATODOSIA said...

sumfwnw me tis kuries.polu kalo

 
At Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006 11:06:00 π.μ., Blogger A.F.Marx said...

Eμπνευσμένο...

 
At Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006 1:08:00 μ.μ., Blogger museologist said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 
At Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006 1:14:00 μ.μ., Blogger museologist said...

Ευχαριστώ πολύ για τις "αποθεώσεις"!

Επίσης ευχαριστώ τον Ηρακλή που με επεσκέφθη όταν ονειρευόμουνα όρθιος και μου αποκάλυψε την ιστορία. Τρόμαξα να τον γνωρίσω γιατί φορούσε μια αποκριάτικη μάσκα λιονταριού. Άσε που ήταν τσίτσιδος. Είπε ότι δούλευε στριπτίζ σε κωλόμπαρο τα βράδια, γιατί η Αθηνά τον εξαπάτησε και του πήρε το copyright και τα intellectual rights του βιβλίου και δεν είχε μία. Έφυγε γρήγορα γιατί είχε να παίξει online "μικρό μου πόνυ" με έναν καρεκλοκεύνταυρο με nick 'Heiron'. Τον διάλεξε λέει γιατί από το όνομα πιστεύει ότι είναι "χείρων" από αυτόν και έτσι θα πιστεύει ότι τον σκίσει, γιατί όλο ήττες τρώει τώρα τελευταία.

Αλλά είπε ότι θα ξανάρθει να μου πει και άλλα για το μπουρδέλο των θεών.

 
At Σάββατο, Ιουνίου 24, 2006 11:22:00 μ.μ., Blogger dodo said...

LOL και ξανά διπλόLOL!!! Πότε θάχει και συνέχεια;

 
At Κυριακή, Ιουνίου 25, 2006 3:57:00 μ.μ., Blogger museologist said...

Ευχαριστώ dodos! Που να ξέρω, αυτός ο Ηρακλής ξημεροβραδιάζεται στο playstation...

 
At Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2006 4:49:00 μ.μ., Blogger antikeimena said...

Πραγματικά εμπνευσμένο! Περιμένω περισσότερα και για το βάσιμο ισχυρισμό του Λιακόπουλου δια στόματος Μητσικώστα, ότι το i-pod είναι επινόηση του αρχαίου ημών προγόνου Αϊπόδιου.

 
At Κυριακή, Ιουλίου 01, 2007 11:22:00 μ.μ., Blogger ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Koita να μην τον έχω πετύχει σε κανένα chat τον Ηρακλή.... Τέλειο αλλά έμεινα με την απορία είναι φυσική ξανθιά ή τα βάφει;;

 
At Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2008 12:28:00 μ.μ., Blogger TaLaS said...

Πολυ καλο κειμενο, ακρετα χιουμοριστικο! Θυμιζει λιγο τα γραπτα του Τσιφορου.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home