μουσεία - πάνω, κάτω και πλαγίως
τάδε έφη museologist @ 7:52 μ.μ. 5 comments
Χρονια πολλα και καλα!
Μερικές εικόνες τις ξεχνάς. Όταν τις ξαναδείς όμως, συνειδητοποιείς ότι απλά τις είχες θάψει λίγο βαθύτερα...
Μωβ φωτιά?Τι ήπιατε?:Ρ
Τί να σου πω; Εμείς το κατσίκι στο φούρνο το ψήσαμε... αν και σε χωριό!
πρεζα tv, επίσης! sofi-k, αυτό ακριβώς. Σαν μικρό παιδί που ξανανακαλύπτει τον κόσμο ήμουνα. Μανταλένα, καλά ότι κατεβάσαμε απροσδιόριστη ποσότητα τσίπουρου είναι γεγονός. Λες να συντέλεσε στη μωβοποίηση της φωτιάς; Antikeimena, έχω χρόνια να φάω κατσίκι. Μια φορά ψήσαμε το Πάσχα κατσίκι, αλλά δεν μας άρεσε θυμάμαι. Έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά, έτσι δεν είναι;
Δημοσίευση σχολίου
<< Home
Προβολή πλήρους προφίλ