museologist: Η μωβ φωτιά

Τρίτη, Απριλίου 10, 2007

Η μωβ φωτιά


Πάσχα στην πατρίδα μετά από πολλά χρόνια.
Δεν θυμόμουν ότι η φωτιά της ψησταριάς είναι μωβ...
.
Χριστός Ανέστη!

5 Comments:

At Τρίτη, Απριλίου 10, 2007 10:07:00 μ.μ., Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Χρονια πολλα και καλα!

 
At Τρίτη, Απριλίου 10, 2007 11:06:00 μ.μ., Blogger cindaki said...

Μερικές εικόνες τις ξεχνάς. Όταν τις ξαναδείς όμως, συνειδητοποιείς ότι απλά τις είχες θάψει λίγο βαθύτερα...

 
At Τρίτη, Απριλίου 10, 2007 11:50:00 μ.μ., Blogger Mantalena Parianos said...

Μωβ φωτιά?

Τι ήπιατε?

 
At Τετάρτη, Απριλίου 11, 2007 2:01:00 π.μ., Blogger antikeimena said...

Τί να σου πω; Εμείς το κατσίκι στο φούρνο το ψήσαμε... αν και σε χωριό!

 
At Σάββατο, Απριλίου 14, 2007 2:17:00 π.μ., Blogger museologist said...

πρεζα tv, επίσης!

sofi-k, αυτό ακριβώς. Σαν μικρό παιδί που ξανανακαλύπτει τον κόσμο ήμουνα.

Μανταλένα, καλά ότι κατεβάσαμε απροσδιόριστη ποσότητα τσίπουρου είναι γεγονός. Λες να συντέλεσε στη μωβοποίηση της φωτιάς;

Antikeimena, έχω χρόνια να φάω κατσίκι. Μια φορά ψήσαμε το Πάσχα κατσίκι, αλλά δεν μας άρεσε θυμάμαι. Έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά, έτσι δεν είναι;

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home