museologist: Comic Relief Does The Apprentice

Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2007

Comic Relief Does The Apprentice



Πώς να μαζέψεις χρήματα για το Comic Relief? Πέρα από ένα βαρετό τηλεμαραθώνιο, όπου παρουσιαστές και καλεσμένοι αναλώνονται σε ανούσιες ευχές, αναστεναγμούς, δάκρυα και χειροκροτήματα;

Μα, φυσικά, να κάνεις το Apprentice με celebrities, πολιτικούς, δημοσιογράφους, γενικά με τηλεοπτικά πρόσωπα ('Comic Relief Does The Apprentice' στο BBC One). Absolutely brilliant idea! Και διασκεδαστικό και χρήσιμο για τους σκοπούς του Comic Relief. Το βλέπω τώρα (real time αυτό το post)

"Comic Relief Does The Apprentice is a special celebrity version of British reality television series The Apprentice, produced in 2007 to raise money for Comic Relief. Five male celebrities and five female celebrities will take part in the show and whilst the complete format is not yet known, it will involve the celebrities managing a fun fair". Περισσότερα εδώ. [Το Apprentice (το αγγλικό με τον Alan Sugar και όχι το αμερικάνικο με τον Donald Trump) είναι από τα αγαπημένα μου τηλεοπτικά προγράμματα (δεν παίζει ακόμα φέτος)]

Το έχουν ήδη και στη wikipedia!!! Ε, για αυτό τους πάω τους Άγγλους. Και όχι μόνο για αυτό, αλλά και για το ότι σε περιπτώσεις σαν και αυτές βλέπεις τους πάντες, από τον πρωθυπουργό μέχρι το μαθητή του δημοτικού να υποστηρίζουν έμπρακτα τέτοιες προσπάθειες...Tους γουστάρω που δεν φοβούνται να τσαλακωθούν, που αύριο θα βάλουν την κόκκινη μύτη του κλόουν και θα κάνουν τρέλες, θα γίνουν θέαμα για να μαζέψουν χρήματα για το Comic Relief.

...Και έρχεται και το Sport Relief, μην χαλαρώνετε...

***
Update: Τα κορίτσια νίκησαν. Μάζεψαν σε μια μέρα 750 χιλιάδες λίρες, ενώ τα αγόρια 400 τόσες χιλιάδες. Τους πήραν και τα σώβρακα δηλαδή.

1 Comments:

At Τρίτη, Μαρτίου 20, 2007 10:25:00 μ.μ., Blogger Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!! said...

αυτός εκεί δεξιά μου φέρνει λίγο στο Χατζηνικολάου πάντως!τυχαίο να 'ναι??;Ρ

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home