museologist: Εντοιχισμένοι Αμφορείς

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2006

Εντοιχισμένοι Αμφορείς



Ομολογώ ότι μέχρι τώρα πίστευα ότι μόνο εμείς έχουμε τέτοιες artistic εμπνεύσεις έκθεσης οξυπύθμενων αμφορέων, αλλά διαπιστώνω ότι οι Ισπανοί συνάδελφοι μας έχουν ξεπεράσει.

Υποθέτω ότι αυτή η εξόχως μουσειογραφική τεχνική πρέπει έχει τον τίτλο 'cheerleaders in pyramid', γιατί μου θυμίζει έντονα κάτι συμπλέγματα κορασίδων με μπον-μπον και κορδέλες στα μαλλιά σε αγώνες αμερικανικού football να κάνουν ακροβατικά.

Από την άλλη αυτοί οι δακτύλιοι στο λαιμό των αμφορέων κάτι μου κάνει σε βίαιο στραγγαλισμό ή θηλιά αγχόνης...αν και καθώς είμαι στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν θα πρέπει να μιλάω για σχοινί.

Βέβαια, για να μην αδικούμε το/τη συνάδελφο, διαπιστώνω ότι υπάρχουν και οι σχετικές λεζάντες τοιχοκολλημένες στα αριστερά. Μήπως θα έπρεπε να βάλουν τίποτα σπάγγους να ενώνουν τις λεζαντούλες με τα βάζα, ώστε να μην μπερδεύονται οι επισκέπτες which is which? Αν και θεωρώ ότι μπροστά σε αυτή την εμπνευσμένη σύνθεση αμφορέων, οι επισκέπτες θα στέκονται εκστατικοί μη δυνάμενοι να αντισταθούν στη θάλασσα των συναισθημάτων που τους κατακλύζει.

Πάντως, πιστεύω ότι με την προσθήκη σχετικής πρασινάδας και άνθεων θα αποτελούσε μια έξοχη ιδέα για exterior design κήπων.

Τι άλλο θα δούμε σ'αυτή τη ζωή!!!

***

ΥΓ. Από ένα μουσείο της Ισπανίας. Ούτε θέλω να ξέρω ποιο.

1 Comments:

At Τρίτη, Ιουλίου 18, 2006 9:11:00 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home