museologist: 'Έγχρωμος' Ομπάμα

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2008

'Έγχρωμος' Ομπάμα



Κάποιος να τους πει ότι ο Ομπάμα δεν είναι έγχρωμος, αλλά μαύρος.

4 Comments:

At Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2008 8:37:00 μ.μ., Blogger Anti Museum said...

:-)
Αυτός ο υφέρπων ρατσισμός είναι άπαιχτος, ακόμη και όταν προσπαθούν να είναι Politically Correct...

 
At Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2008 4:44:00 π.μ., Blogger Neraida said...

Και πολύχρωμος, άμα λάχει!

(Η Νεράιδα την Κυριακή έρχεται ταξιδάκι πιο κοντά σου, στο Λονδίνο! Περιμένω συμβουλές κι έχω πολλές απορίες... :-) Να είσαι και να περνάς καλά!)

 
At Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2008 2:18:00 π.μ., Blogger museologist said...

anti museum, my thoughts exactly...

Συμβουλές για Λονδίνο...απόλαυσε τη μουσική του σαξόφωνου καθώς η κυλιόμενη σκάλα του Tube σε κατεβάζει στην πλατφόρμα και στον σαξοφωνίστα που στέκεται στην άκρη της σκάλας (αν βρεθείς σε κεντρικό σταθμό)

Το πιο ενδιαφέρον για πολλούς μουσείο του Λονδίνου σε περιμένει στην 13 Lincoln's Inn Fields, London, WC2A 3BP...το Sir John Soane's Museum, βγαλμένο από μια άλλη εποχή.

Βυζαντινά χρώματα στη Royal Academy of Arts

Αν δεν έχει μεγάλη ουρά, η θέα από ψηλά των πιο διάσημων πράσινων εδράνων είναι εκτυφλωτική: από τα θεωρεία του House of Commons, παρακολούθηση της συνεδρίας της ημέρας.

National History Museum: η έκθεση για τον Darwin (200 χρόνα από τη γέννησή του) που ανοίγει αύριο!

Imperial War Museum: Περιοδική έκθεση: Ian Fleming and James Bond 'For Your Eyes Only'

Churchill Museum, θα τρελαθείς με το Lifeline. Και τα Cabinet War Rooms στον ίδιο χώρο είναι ωραία εμπειρία. Αλλά να πάρεις το audio-guide

National Gallery: Van Eyck to Titian

Απορίες δεκτές.

 
At Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2008 8:34:00 π.μ., Blogger Neraida said...

Αχ, αχ! Δεν είδα όλα τα μουσεία και θέλω να ξαναπάω... Τί να σου κάνει μια βδομαδούλα...
Σαξόφωνο άκουσα, μύρισα τις μυρωδιές σε παλιές πάμπ, το Βρετανικό Μουσείο δεν μου άρεσε καθόλου! Είναι τραγικό να μετατρέπουν σε πωλητήριο το μουσείο κι εγώ έτσι αισθάνθηκα. Διάβασα και το φυλλαδιάκι για τα Ελγίνεια και νευρίασα φυσικά με τον τρόπο που παρουσιάζεται παραποιημένη η ιστορία της απόκτησής τους. Το Μουσείο του Λονδίνου το λάτρεψα και το National History, το πιο παλιό μου μάστερ στην Ιταλική Αναγέννηση με οδήγησε φυσικά και στη National Gallery... Λάτρεψα τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα. Είμαι από εκείνους τους αρχαιολόγους που λατρεύουν να βλέπουν παιδιά στο μουσείο. Με εντυπωσίασε το πόσο τα παιδιά ενδιαφέρονταν πραγματικα να ακούσουν και να μάθουν και το επίπεδο (γνωστικό και όχι μόνο) των δασκάλων τους (ναι, το παραδέχομαι, έκατσα και κρυφάκουσα πολλάκις!)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home