museologist: Channel 4 και ξερό ψωμί

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2007

Channel 4 και ξερό ψωμί



Το Channel 4 (για μένα το καλύτερο κανάλι στην Αγγλική τηλεόραση. Τα Channel4 News στις 7μμ είναι φετίχ) προσφέρει τα επεισόδια από (κάποια από) τα προγράμματά του online (ενοικίαση ή αγορά).

Το Grand Designs είναι από τα αγαπημένα μου (η αρχιτεκτονική και το design είναι απωθημένα...). Και φυσικά βλέπω και την Ugly Betty (το αμερικάνικο του "Μαρία, η Άσχημη")

Θυμάστε τον πιτσιρίκο στην ταινία με τον Hugh Grant, 'About a boy'; Νά'τος εδώ στο 'Skins', με καινούρια σειρά που παρουσιάζει τη ζωή μιας παρέας εφήβων.

Αλλά αυτό που γράφει τηλεοπτική ιστορία είναι το 'Shameless', "the critically acclaimed offbeat drama about an anarchic Manchester family".

Βέβαια, οι ταινίες που βάζει η αγγλική τηλεόραση είναι 3ετίας οι πιο πρόσφατες. Τώρα βλέπω για χιλιοστή φορά το Aliens...! Αλλά καλύτερα, να πηγαίνουμε και κανένα σινεμά...

1 Comments:

At Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2007 5:07:00 μ.μ., Blogger antikeimena said...

...την ώρα που ο Sharbel οδεύει προς τη δόξα της eurovision με το "Yassou Maria" (όχι πες μου τώρα, αυτοί πώς θα το ονομάσουν το δικό τους; Hello Betty?), το εκλεκτό επιτελείο επιστημόνων του antikeimena μελετά το εξαιρετικά χρήσιμο Grand Designs που προτείνατε, προκειμένου να σχηματίσει το προφίλ των αναγνωστών του.

Προσπαθώ να θυμηθώ αν υπήρχε το channel 4 όταν ήμουν στα μέρη σας, αλλά του κάκου...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home